این روزها علاوه بر آنکه مدلهای بسیار متنوعی در بازار وجود دارد، سازندگان گوشیهای همراه نیز زیاد شدهاند. سازندگانی که از آمریکا و انگلیس گرفته تا همین کشور خودمان پخش شده و هر کدام ادعای بسیاری در برتری محصولاتشان دارند.
شاید با دیدن یک نام جدید، به شک بیفتید که آیا از کیفیت و اصالت لازم برای خریداری برخوردار است؟ آیا میتوان ریسک کرد و یک محصول ناآشنا را خرید؟ به طور قطع نمیشود خیلی سریع به نتیجهگیری لازم رسید و بهترین کار برای اطمینان از کیفیت یک کالا، استفاده بلند مدت از آن است. اما شما در یک خرید، فرصت زیادی برای این کار ندارید و بایستی به سراغ نشانهها بروید! در اینجا میخواهیم ۵ دلیل برایتان بیاوریم تا بتوانید فرق یک کالای با کیفیت را از یک نمونه معمولی و حتی بدون اصالت دریابید.
۱- بسته بندی
اولین چیزی که در خرید یک کالا جلب توجه میکند، نوع بسته بندی آن است. حتی کیفیت چاپ، حروف چاپ شده، دفترچه محصول و… بین یک محصول اصیل با نمونه بیکیفیت، تفاوتهای زیادی دارد. کافی است کمی بر روی آن دقیق شوید.
۲- محتویات داخل جعبه
اول از همه به هدفونها دقت کنید. معمولا کالاهای بیاصالت، ظاهر لوازم جانبی و به خصوص هدفون آنها بدقواره است! به درستی بسته بندی نشده و حتی در گوشهای از جعبه رها شدهاند. در صورتیکه گوشیهای اصیل و معتبر، دارای ساختار بسیار منظمتری بوده و کیفیت بالاتر را با یک نگاه به لوازم جانبی آنها، میتوان فهمید.
۳- زبان طراحی
شاید این روزها حتی کمپانیهای بزرگ نیز از روی دست برخی رقبا تقلب کنند اما همچنان برخی از خطوط اصالت دار را میتوان در چهره آنها دید. اما سازندگان بیکیفیت و غیر اصیل، بیشتر از همه سعی در ارایه طرحهایی کاملا متقلبانه و حتی کپی شده از سایر محصولات بازار را دارند. در واقع هیچ چیز جذابی در ظاهر آنها نیست و تنها به یک طراحی مقلدانه و یا تکراری بسنده شده است.
۴- رابط کاربری
این قسمت، دست بسیاری از برندهای درجه دو و سه را رو میکند! در واقع داشتن یک اینترفیس اختصاصی که سازندگان مشهور همچون سامسونگ، الجی، سونی، اچتیسی، هواوی و… بر روی محصولات خود دارند، برگ برندهای در مقابل گوشیهای دیگر است که سایر کمپانیها توانایی کافی برای سرمایهگذاری در این بخش را نداشته و به ناچار به همان اندروید خام قناعت کردهاند. البته مشاهده شده که برخی از این سازندگان با پر رویی تمام، یک لانچر را به جای اینترفیس اختصاصی به خریدار خودشان قالب میکنند.
۵- ساپورت نرمافزاری
این مورد را شاید بهتر باشد قبل از خرید چک کنید. در واقع برندهای درجه دو و سه، برای محصولات خودشان حتی اگر پیشرفته هم باشند، آپدیت چندانی ارایه نکرده و به نسخههای بالاتر از اندروید نیز بهروزرسانی نمیشوند و همان چیزی که بر روی دستگاه است، تا ابد باقی خواهد ماند! در صورتیکه سازندگان معتبر همیشه در تلاش هستند تا با ارایه آپدیتهای جدید، عملکرد گوشی خودشان را بهبود داده و تا حد امکان، نسخه اندروید آن را نیز ارتقا ببخشند.